lördag 8 september 2012

Namnmössa känns som en passande doppresent!

Litet paket med namnkläder till lille Filip som döptes idag!
Nu är det två helger i rad som vänners barn har haft dop för sina småttingar. Förra helgen var det lilla Lisa om fick sig en prickig namnmössa med påsydda bokstäver & idag Filip som fick ett randigt litet set med namntryck.
 
Jag tror jag tycker randiga tyger är snyggast till namnmössor?Det går ju med enfärgade & prickiga & vissa småmönstrade, men detta randiga blev ganska enkelt.
På dopet eller namngivningen är det ju lite fokus på namn, så lite skoj att det att ge bort saker man gjort själv, något som är specialgjort just för det barnet & en present man nästan kan vara säker på att de inte får dubletter av!
Extra roligt till de föräldrar som också önskar sig saker jag sytt såklart! :)
 


Vill också visa lite smådetaljer på bilden nedan:
Det är flcceefodrad mössa, scarf & vantar (svart foder ser ni på bilden) valde svart för jag tyckte det blev en bra detalj till märket Liten Stjärna & svarta namntrycket.
En annan detalj jag ville visa på bilden nedan är den snygga turkosa tryckknappen & en liten uggla på ena sidan vanten, små saker (detaljer) som jag tycker gör stor skillnad för hela intrycket:)

 
Tygerna är alla från Stoff & Stil, (muddväv, randiga jerseytyget & microfleccen) Ugglebandet från Znok & tryckknappen från 3exter.
 
Trevlig helg på er alla vänner, bloggläsare, sömmerskor & alla som läser detta såklart!